Team

Petie Bezemer – Van Mierlo

Team Bruijz Bedrijfsartsen PetieBruisend, prikkelend, enthousiast, energiek, betrouwbaar

Na mijn opleiding Geneeskunde ben ik gespecialiseerd tot bedrijfsarts. Dat doe ik inmiddels ruim 18 jaar. Mijn werkwijze kenmerkt zich door enthousiasme, betrokkenheid bij mijn klanten en oprechte interesse in de werknemers en werkgevers. Ik sta voor eerlijke en concrete advisering.

 

Lisette de Bruijn

Team Bruijz Bedrijfsartsen LisetteBetrokken, resultaatgericht, ondernemend, bevlogen

Na functies als arts, ben ik is sinds 1995 werkzaam als bedrijfsarts en consulent oncologie. Ik ben betrokken en bevlogen met oog voor het individu te midden van een wereld in beweging. Partnerschap en mijn vak in alle facetten uitoefenen staan voorop. Mijn klanten optimaal bedienen is mijn missie.

 

 

 

Gera Appels

 

Betrokken, onafhankelijk, proactief, open minded, oprecht, communicatief, Willing to run the extra mile

In de afgelopen 20 jaar ben ik als bedrijfsarts werkzaam geweest in diverse branches o.a. onderwijs, vervoersector en high tech industrie. In het contact met werknemers staat voor mij de mens centraal. Eenieder maakt deel uit van verschillende netwerken o.a. familie, vrienden, werk, hobby etc.. Het hebben en houden van een goede werk-privé balans is essentieel en als bedrijfsarts kan ik van grote betekenis zijn om dit evenwicht te herstellen en te behouden.

 

Wij adviseren u graag! Laat een bericht achter via het contactformulier en wij bellen u terug.