Gezondheidsmanagement

Gezondheidsmanagement is een belangrijke investering in uw bedrijf. Als u dit goed doet, houdt u uw bedrijf ‘gezonder’. Letterlijk en figuurlijk. Door de gezondheidsrisico’s voor werknemers te verkleinen, voorkomt u financiële schade als gevolg van ziekteverzuim, medische kosten en productieverlies. En hebt u een gezonder en productiever bedrijf.

Aspecten van gezondheidsmanagement

Gezondheidsmanagement kent vele aspecten; naast arbeidsomstandigheden en verzuimbeleid, spelen bijvoorbeeld ook cultuuraspecten een grote rol. Wij weten alles van dit soort aspecten af en kijken welke in uw organisatie spelen.

Als u als een organisatie de motivatie en ambitie heeft om een goede en gezonde werkgever te zijn, waarbij uw medewerkers het grootste kapitaal vormen, is gezondheidsmanagement een van de tools om dit te bereiken. Bij goed gezondheidsmanagement kunt u denken een prettige en gezonde werkplek, aan het zoeken naar oplossingen voor mentale problemen (de grootste oorzaak van ziekteverzuim) en het bevorderen van een gezonde leefstijl, zowel zakelijk als privé. Maar ook aan zaken als motivatie, tevredenheid, betrokkenheid, inzetbaarheid , verzuim en innovatief gedrag van medewerkers.

Onze ervaringen hiermee

Wij weten uit ervaring dat een goede, integrale aanpak leidt tot lager ziekteverzuim, minder werkdruk, meer voldoening, hogere motivatie, minder verloop van medewerkers een grotere aantrekkingskracht op arbeidsmarkt en een positief imago.Onder het motto: niet achteraf repareren maar investeren, helpen wij u graag een goed gezondheidsmangement (of gezondheidsbeleid) op te zetten. U kunt ons hierover mailen.

Laat uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.